WEER IN BETHLEHEM

Emaurans Fourie

Naam en Van: Emaurans Fourie

Waar het jy groot geword? Bethlehem

Hoe het jy opgeeindig by radio? My pa was ‘n gereelde luisteraar van Maluti FM en na ‘n heerlike uitstappie in Harrismith het ek die aand ‘n versoek en boodskap ingestuur om hom te bedank. Die stasiebestuurder het my stem gehoor en die volgende dag gebel om te hoor of ek sal inkom vir ‘n onderhoud. Met my eerste nuus bulletin het ek die pos gekry.

Wat maak jou lief vir radio? Dit is ‘n ongelooflike adrenalien “rush” om jou program per sekonde die lig te laat sien. Dit is ‘n besonderse voorreg om intiem elke gebeurtenis met luisteraars te kan deel en ‘n werklike verskil te kan maak.

Program wat jy aanbied? Sand in die Uurglas & Land En Sand

Gunsteling kos: Bees fillet met sampioen sous

Gunsteling fliek: Te veel op my lys

Gunsteling vakansie bestemming: Parys, Frankyk

Geheime talent? Skilder

Gunsteling slagspreuk?  “Daar is ‘n kinkel in die kabel”, menend daar is ‘n verassing.